2011-02-26
 13:34:07

Nanne dubbar Elias och jakten på havets guld

Nanne har tidigare dubbat karaktärer i Byggare Bob, Rorri Racerbil och Discodaggarna. Nu är det dags igen! Denna gången gör hon rösten till Polardrottningen i filmen Elias och jakten på havets guld som har biopremiär den 25 mars över hela landet.

"Fiskelägret Lugnvik hotas av nedläggning och därför är årets vinterfiske extra viktigt för Elias och hans vänner. Men konkurrensen blir hård – Polardrottningen har byggt en hypermodern hamn i närheten och tar all deras fisk. En dag får Elias höra att Polardrottningen letar efter en mytomspunnen skatt på havets botten och han lämnar sin vaktpost i hopp om att hitta skatten och rädda Lugnvik. Hans nyvunna vän Doppi följer med på äventyret, men hon bär på en hemlighet och det hela går inte riktigt som Elias tänkt sig. Kommer Elias att hitta skatten i tid och lyckas rädda Lugnvik?"

Läs mer: SF BioTack Jennie för tipset!


Jennie B

Nanne dubbar GNOMEO & JULIAEtt fartfyllt och komiskt äventyr för hela familjen om den vackraste kärlekshistorien som någonsin berättats… men med trädgårdstomtar! I Gnomeo & Julia får sig Shakespears klassiska historia en rejäl uppfräschning. Kärleksparet har lika många hinder att övervinna som sina föregångare, men uppblandade med rosa plastflamingos och spännande gräsklippartävlingar. Elton John står för filmmusiken med både gamla och nya hits. Bland de svenska rösterna märks Christine Meltzer, Gustaf Hammarsten och Nanne Grönvall.GNOMEO & JULIA har biopremiär den 11 mars.Läs mer om GNOMEO & JULIA och se trailer här!

http://www.sf.se/filmer/film/10003112/Gnomeo-och-Julia-3D-sv-tal

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: