2011-02-18
 21:14:15

Nanne medverkar i Boeing Boeing i höst

"Spänn fast säkerhetsbältet. Nu åker vi tillbaka till 1960-talet - och det är ingen mindre än Nanne Grönvall som tar kommandot! Det gör hon i en av världens mest älskade farser; Boeing Boeing av franske dramatikern Marc Camelotti.

 

Den vackra, framgångsrika arkitekten Mireille tycker att tillvaron är underbar: hon har ett bra jobb, en fantastisk våning i Paris och framförallt ett perfekt kärleksliv. Hon dejtar nämligen tre piloter från tre olika flygbolag med tre olika flygtider samtidigt…

 

Med hjälp av sin butler, som motvilligt ser till att rätt foton står framme och rätt älsklingsrätt lagas när respektive fästman är hemma, lyckas hon hålla alla piloterna lyckligt ovetandes om varandras existens. Men när nya planet Boeing 707 introduceras på flyglinjerna förändrar det flygtiderna – och förstör Mireilles hela upplägg. Plötsligt är två, ja kanske rentav alla tre piloterna på marken samtidigt och det blir full turbulens!"

 

Idé och regi: Jan de Laval


Medverkande: Nanne Grönvall (Mireille), Anna-Lena Hemström (väninnan), Anders Berg, Ulrich van det Esch och Jakob Stadell (piloterna) samt ytterligare en skådespelare i rollen som butlern.


Källa: Riksteatern

Tack Jennie B för tipset!

 

 

 KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: