2011-02-26
 13:39:24

Int. Kvinnodagen 8:e mars på Historiska Museet

Nanne underhåller på den Internationella Kvinnodagen 8:e mars på Historiska Museet i Stockholm. Läs mer och boka biljetter genom att klicka här eller på bilden nedan!

Tack Jennie för tipset!

2011-02-26
 13:34:07

Nanne dubbar Elias och jakten på havets guld

Nanne har tidigare dubbat karaktärer i Byggare Bob, Rorri Racerbil och Discodaggarna. Nu är det dags igen! Denna gången gör hon rösten till Polardrottningen i filmen Elias och jakten på havets guld som har biopremiär den 25 mars över hela landet.

"Fiskelägret Lugnvik hotas av nedläggning och därför är årets vinterfiske extra viktigt för Elias och hans vänner. Men konkurrensen blir hård – Polardrottningen har byggt en hypermodern hamn i närheten och tar all deras fisk. En dag får Elias höra att Polardrottningen letar efter en mytomspunnen skatt på havets botten och han lämnar sin vaktpost i hopp om att hitta skatten och rädda Lugnvik. Hans nyvunna vän Doppi följer med på äventyret, men hon bär på en hemlighet och det hela går inte riktigt som Elias tänkt sig. Kommer Elias att hitta skatten i tid och lyckas rädda Lugnvik?"

Läs mer: SF BioTack Jennie för tipset!

2011-02-18
 21:14:15

Nanne medverkar i Boeing Boeing i höst

"Spänn fast säkerhetsbältet. Nu åker vi tillbaka till 1960-talet - och det är ingen mindre än Nanne Grönvall som tar kommandot! Det gör hon i en av världens mest älskade farser; Boeing Boeing av franske dramatikern Marc Camelotti.

 

Den vackra, framgångsrika arkitekten Mireille tycker att tillvaron är underbar: hon har ett bra jobb, en fantastisk våning i Paris och framförallt ett perfekt kärleksliv. Hon dejtar nämligen tre piloter från tre olika flygbolag med tre olika flygtider samtidigt…

 

Med hjälp av sin butler, som motvilligt ser till att rätt foton står framme och rätt älsklingsrätt lagas när respektive fästman är hemma, lyckas hon hålla alla piloterna lyckligt ovetandes om varandras existens. Men när nya planet Boeing 707 introduceras på flyglinjerna förändrar det flygtiderna – och förstör Mireilles hela upplägg. Plötsligt är två, ja kanske rentav alla tre piloterna på marken samtidigt och det blir full turbulens!"

 

Idé och regi: Jan de Laval


Medverkande: Nanne Grönvall (Mireille), Anna-Lena Hemström (väninnan), Anders Berg, Ulrich van det Esch och Jakob Stadell (piloterna) samt ytterligare en skådespelare i rollen som butlern.


Källa: Riksteatern

Tack Jennie B för tipset!

 

 

 

2011-02-10
 15:55:19

Nanne till Paradise imorgon 11/2

Imorgon 11/2 kl. 22:00-03:00 på Paradise. Observera att det är 20 årsgräns!

Tack Majsan för tipset.

 

 

 

2011-02-05
 23:35:51

Mellanakten i Melodifestivalen tidigare ikväll