2010-06-30
 19:35:35

Norra Skåne: Mycket Skåne när Nanne firar 25

Hon firar 25 år som artist i år och pendlar i sommar mellan konsertarenorna och studion. På fredag är det turnépremiär i Kiruna och tidigt lördag morgon sätter Nanne Grönvall sig på planet för att flyga till Skåne och konserten på Möllevallen i Skivarp. Och det blir mer Skåne för Nanne framöver.


– Det är verkligen full fart just nu, säger Nanne Grönvall. Det är repetitioner på dagen och på kvällar och nätter jobbar jag i studion med min kommande platta.

Nya singeln ska vara klar om två veckor och släpps i september. I oktober kommer albumet.
– Man klarar sig med lite sömn under en period, förklarar Nanne Grönvall, som varit igenom arbetsintensiva perioder många gånger under sin karriär.

I år kan hon fira 25 år som artist. Det var 1985 som hon dök upp i Sound of music tillsammans med Peter Grönvall och Angelique Widengren.

Hur känns jubileet?
– Det är helt fantastiskt. Jag kommer ihåg 1985 när vi släppte första singeln och jobbade i skivstudion som galningar, men jag vägrade släppa mitt jobb som telefonist. In i det sista höll jag fast vid det. När vi var med i Melodifestivalen 1986 hade jag fortfarande kvar det. Jag hade inte en tanke på att jag skulle kunna få fortsätta med det här jobbet – långt mindre att jag skulle få göra det i 25 år.

Kommer du att fira på något speciellt sätt?

– Det blir mest genom turnén där jag kör låtar från alla olika perioder, som Alexandra som vi gjorde med Sound of music, som Den vilda och förstås också mina egna hits som Håll om mig. Det blir lite av det på Möllevallen också.

Hur tycker du att du har utvecklats som artist under de här 25 åren?
– Framför allt känner jag mig lugnare på scen. Jag har kämpat med en enorm scenskräck både på 80- och 90-talet och en bra bit in på 2000-talet också. Nu har jag spelat så mycket att jag kommit över det, det var enda sättet. I dag känns det behagligt att gå in på scenen. Jag kan fortfarande vara nervös, men på ett bra sätt. Det är roliga fjärilar i magen, jag går inte runt och hyperventilerar.

Nanne vågade utmana sin rädsla, men så är hennes valspråk också "Var inte rädd för att misslyckas." Ett valspråk hon håller högt.
– Rädslan att misslyckas finns, den är ett mänskligt drag tyvärr. Men det är ju så att det går framåt ibland och käpprätt ibland för oss alla. Det är naturliga faser, vi lär oss av det. Den som misslyckas får stå ut med att höra ord som "fiasko" och "kalkon". Det är sällan vi säger "Han prövade i alla fall".
– Det är otroligt viktigt att våga kasta sig ut på den svarta pisten och se om man tar sig ner eller ramlar runt, säger Nanne Grönvall.

Själv har hon just nu vågat ta tag i projektet att producera sin egen platta, något hon gör för första gången.
– Jag har märkt att det tar tid! Det är en ny utmaning och ja, det finns få kvinnliga producenter.
– Jag hoppas att det kan bli fler. Kanske någon tänker: "Kan Nanne så kan jag! "

För Nanne Grönvall väntar en sommar full av arbete. Men också två veckors tågluffning med sonen i augusti. Hösten och vintern är också inbokade. Det blir mer Skåne för Nanne, som bland annat kommer till äppelmarknaden i Kivik. Sin första julshow någonsin drar hon i gång i Båstad i vinter.
– Det ska bli jättekul. Jag kommer att ha gästartister som Lotta Engberg, Jenny Silver och Sanne Salomonsen. Jag ska satsa på en annorlunda julshow, med betoning på kul. Men först ser jag fram emot sommaren. Jag älskar sommaren och ska njuta av den även om jag inte kommer att hinna vara ute så mycket som jag vill.

Källa: Norra Skåne2010-06-30
 19:28:09

Ystads Allehanda: Full fart för Nanne Grönvall


Bild: Mia Bobzow

Skivarp. I år fyller Nanne Grönvall 25 år som artist. Det firas med turné i sommar, ny skiva i höst och julshow i vinter. "Full fart", som Nanne själv uttrycker det. På lördag kommer hon till Möllevallen i Skivarp.


– Det hade jag ju aldrig vågat tro när jag började, att jag skulle hålla på med det här 25 år senare, säger Nanne Grönvall och skrattar i telefonen.

Även om hon började sjunga i rockband redan i slutet av 1970-talet, så sätter Nanne startflaggan för artistkarriären vid året 1985. Det var ett händelserikt år. Bandet hade då precis blivit en trio med namnet Sound of music och medlemmarna Nanne, Angelique Widengren och Peter Grönvall (som blev Nannes make 1994.)

– Då jobbade jag fortfarande som telefonist på S:t Eriks sjukhus vid sidan av musiken, minns Nanne.

Samma år fick de skivkontrakt med Alpha Records och singeldebuterade på senhösten med "One more lonely night". Ett halvår senare stod Sound of music på Melodifestivalens scen med låten "Eldorado".

Sedan dess har det blivit några fler vändor i Melodifestivalen för Nanne, med en tredjeplats i Eurovision Song Contest 1996 med gruppen One more time och låten "Den vilda" som toppnotering.

– Ja, oj. Hur många gånger blir det nu? 280?, funderar Nanne.

– Nej, men tio gånger har det väl blivit, om man räknar både som artist och som låtskrivare, säger Nanne.

Därför är det smått ofattbart att höra henne berätta om sin kraftfulla, seglivade scenskräck.

– Den var väldigt ihållande under hela Sound of music- och One more time-perioden, säger Nanne.

– Den var faktiskt så stark att jag ibland övervägde att sluta och göra något annat.

Därför håller hon solodebuten med "Avundsjuk" i Melodifestivalen 1998 som en klar höjdpunkt i karriären och en stor personlig seger.

– I och med att jag brottades med scenskräck så var den stor grej för mig att våga göra något solo. Det kanske inte var något jättekliv för mänskligheten, men ett enormt språng för Nanne Grönvall, säger hon.

Nu i sommar varvar Nanne turnerandet med arbetet på sin sjätte soloplatta, som ska släppas i oktober.

– Det blir en ganska typisk Nanne-platta, med lite tvära kast mellan rock och pop, och något balladaktigt. Men betoningen ligger ändå på rock, svensk rock.

Och i helgen väntar en helkväll på Möllevallen i Skivarp tillsammans med Glenn Wish, Sara Löfgren, Linda Bengtzing, Benjamin Wahlgren, Adde Malmberg och Timoteij.

– Det ska bli en härlig kväll. Jag har ju jobbat ihop med de flesta tidigare faktiskt, så det ska bli jättekul.

Och scenskräcken, den har Nanne lärt sig att hantera.

– Efterhand upptäckte jag att det enda sättet att övervinna den är att sticka ut och spela mycket. Så den har jag successivt jobbat bort, så att det blivit till en positiv nervositet i stället, säger Nanne Grönvall.

Källa: Ystads Allehanda2010-06-28
 17:55:40

Min Stora Dag Photoshoot


Foto: Jacob Felländer

 

 

 

2010-06-28
 15:24:07

25 år som artist.

25 år som artist-turné:
Sommarturné och höstturné. Så, bland annat, firar Nanne Grönvall sitt 25 års-jubileum som artist.

Sommarturnén inleds i Kiruna den 2:a juli på Kirunafestivalen. Boka biljetter här.

När Nannes höstturné landar på Rival i Stockholm den 17:e oktober blir den en specialshow med överraskningsartister! Inte att missa! För mer information om biljetter, klicka här.

För att se om Nanne kommer med sina turnéer till just din stad, klicka HÄR.


2010-06-28
 15:15:26

Julshow med Nanne Grönvall och nissarna.

Vi har ju redan skrivit om Nannes julshow i Ladan i Båstad, men det var länge sen och nu börjar mer information komma, bland annat gästartister. Här brevid ser ni den officiella postern! :)

Årets Julshow med Nanne Grönvall & gäster
Årets julshow är en fartfylld upplevelse med gästartister av bästa dignetet. Under fem helger varvas musikstilarna och i centrum står Sveriges svar på Tina Turner, Nanne Grönvall.
Gästartister: Sanne Salomonsen & Jenny Silver 19, 20, 26 & 27 november. Lotta Engberg 3, 4, 10 & 11 december. Playtones 17 & 18 december.
Biljettköp privatpersoner: www.ticnet.se
Företag & bussbolag ladan@topeja.se alt 0431-73100

Källa: Ladan i Båstad

Julshowen drar igång den 19:e november med gästartisterna Sanne Salomonsen och Jenny Silver.

Sista datumet för showen är den 18:e december och då är gästerna Playtones.2010-06-28
 11:34:21

25 år som artist i Gävle

Biljetterna till 25 års jubileumet i Gävle i höst är släppta! Biljetterna kostar 425 kronor och finns på Ticnet.

Nanne Grönvall show- 25 år som artist - Jubileumsshow
Gävle Konserthus 14/11 2010

Pris: 425:-

Boka biljetter HÄR!


Har du inte möjlighet att åka till Gävle? Kommer Nanne till din stad? Klicka HÄR för att se hela sommarens och höstens spelplan!2010-06-26
 18:02:56

Expressen: Nanne Grönvall om baksmälla

Nanne är med på Expressens hemsida i en artikel om baksmälla. Vet dock inte om artikeln är med i pappersupplagan. Iallafall är det inte speciellt mycket, allt med Nanne finns här nedan. För att läsa hela artikeln klickar du på bilden! :)Vill också passa på att påminna er om vårat artikelarkiv där en mängd olika artiklar/intervjuer med Nanne genom åren finns listade. Klicka HÄR för att komma dit!

 

 

 

2010-06-25
 22:39:35

Vila i frid, Michael Joseph Jackson ♥

Idag är det den 25:e juni 2010. För exakt ett år sedan, den 25:e juni 2009, förlorade världen den största entertainern genom tiderna - King Of Pop Michael Jackson. Michael var inte bara en idol och favoritartist för många av oss, utan även en stor förebild.

Jag skulle gissa på att varenda mänskliga varelse runt om i världen (förutom bebisar möjligtvis) vet vem man pratar om när man nämner namnet "Michael Jackson". Alla vet vem han var. Alla känner till en eller flera låtar av Mannen. De flesta vet att hans album Thriller är det mest sålda albumet genom tiderna. Många vet om vad Michael gjort för musikindustrin. Men vad man ibland glömmer bort är att Michael inte bara var King of Pop, utan även en av planetens mest godhjärtade människor. Ett exempel: han donerade miljoner, miljoner och åter igen miljoner US dollar till välgörenhet. Faktiskt så är han den popstjärna som donerat mest pengar till välgörenhet genom tiderna, enligt Guinness World Records. Han ville Alla väl. Jag citerar hans son Prince: "His message was simple: Love". Han ville inget annat än att sprida kärlek över världen. Han var en god man. Och när Michaels hjärta plötsligt slutade slå, den där dagen i juni förra året, då förlorade fans världen över en hjälte.

Men: Det var inte bara fansen som förlorade sin hjälte. Två föräldrar förlorade sin son. Åtta syskon förlorade en bror. Tre barn förlorade sin pappa.

När klockan slår 23:26 ikväll (svensk tid), då är det på pricken ett år sedan Michaels hjärta slog sitt sista slag någonsin. Tänd ett ljus för Michael. Spela din favoritlåt av MJ och ha hans nära och kära i tankarna. Hylla Michael Joseph Jackson, för det är han värd!


Vila i frid, Michael. Vi älskar dig föralltid. Världen saknar dig ♥

Våra tankar går ut till Michaels nära och kära, speciellt hans tre barn Prince, Paris och Blanket ♥
2010-06-24
 19:21:39

Nanne @ Mix Megapol idag 24/6

Klicka HÄR för att lyssna på intervjun och Nannes version av Idas sommarvisa!
Klicka på "8:00-9:00" och spola fram ca 13 minuter in i programmet :)

Programmet över Nannes medverkan:
- Lite intervju
- Reklam
- Lite mer intervju
- Nanne sjunger Idas sommarvisa
- Ännu mer intervju
- Reklam
- Och så lite mer intervju

Från Mix Megapols hemsida:

Hon är energiknippet som lyst klart på den svenska artisthimlen sedan hon slog igenom i gruppen Sound of music i slutet på 80-talet. I sommar ska hon ut på stor turné och till hösten väntar en ny platta. Idag är hon hos oss för att sjunga in sommarenFörlåt att vi inte skrivit om Nannes besök på Mix Megapol, men vi hade ingen aning! Man tycker ju att sånt här borde komma upp på www.nanne.se :/

 2010-06-24
 19:19:00

Tweetphoto twittrat av Anders Timell

Den här bilden twittrade Anders Timell för 10 timmar sedan! De sjukt snygga skorna tillhör... eh, ja, gissa vem? Hahaha. Nanne har grym smak på skor!

"Nanne Grönvall är på besök. Bra skor." twittrade Anders.


Alltså var Nanne på Mix Megapol idag. Ska leta upp intervjun på direkten! :) Stay tuned!

2010-06-22
 21:04:30

Inget nytt...

Letar efter nya nyheter gällande Nanne varje dag, men ingenting verkar dyka upp, så därför är det lite dålig uppdatering. Förhoppningsvis kommer det lite roliga recensioner, bilder och videos från sommarturnén när den börjar som jag kan lägga ut :)

Men ni får ha en bra tisdagskväll (det är väl tisdag? Det känns som torsdag... hmm...). Stay tuned för jag kommer att uppdatera så fort jag hittar någonting att skriva om! :)
2010-06-20
 17:11:46

Det vackraste @ Love 210, Kungsträdgården 15/6Närbild? Oh ja. Hahaha!

Creds till Suecanator @ YouTube

 


2010-06-19
 20:39:35

Titanix - Håll om mig


Sådant här finner jag så sjukt roligt. Titanix valde denna låten när Nanne var gästdomaren.
Vad tycker ni? Gör hon låten rättvisa?2010-06-18
 00:29:46

Statistiken ökar

Statistiken ökar sakta med säkert och vi börjar närma oss vårat mål. När vi når målet kommer vi att dra igång en tävling här, så sprid gärna bloggen så att vi kan starta tävlingen så fort som möjligt!

Fredag imorgon! Sköööönt, även fast man har sommarlov, hahah. Ni som jobbar får kämpa på under era arbetsdagar. Ni är grymma på det ni gör, vad ni än gör. Komihåg det! :)2010-06-17
 16:01:21

Sommarens och höstens spelplan.

Hela sommarens och höstens turnéplan finns nu upplagd på nanne.se och så här ser den ut!

Juni
4 juni - Företagsmässa, Tidaholm. Läs mer här.
5 juni - Familjefest med PelleKan, Mölndal. Läs mer här.
6 juni - Nykvarnsdagen, Nykvarn. Läs mer här.
6 juni - Nationaldagsfirande, Uppsala. Läs mer här.
15 juni - LOVE Stockholm, Kungsträdgården. Läs mer här.

Juli
2 juli - Kirunafestivalen, Kiruna. Läs mer här.
3 juli - Sommarparty, Möllevallen, Skivarp. Läs mer här.
4 juli - Sommarparty, Borgholms slottsruin, Öland. Läs mer här.
8 juli - Killebomfestivalen, Sölvesborg. Läs mer här.
15 juli - Tofta Gård, Bohuslän. Läs mer här.
22 juli - Sommartorsdagarna, Stora Torget, Borås. Läs mer här.
23 juli - Orsa Vattenfestival, Orsa. Läs mer här.
30-31 juli - Härefestivalen, Indal. Läs mer här.

Augusti
6 augusti - Cafe August, Karlstad. Läs mer här.
28 augusti - Kringelfestivalen, Södertälje. Läs mer här.
29 augusti - MinStoraDag, Skansen, Stockholm. Läs mer här.

September
11 september - Panterdagen, Skansen, Stockholm. Läs mer här.
25-26 september - Äpplemarknaden, Kivik. Läs mer här.
27 september - Silja Galaxy, Stockholm.

Oktober
9 oktober - Konserthuset, Vara. Köp biljetter här.
17 oktober - Rival, Stockholm. Köp biljetter här.
23 oktober - Konserthuset, Västerås. Köp biljetter här.
24 oktober -  Konserthuset, Borås. Köp biljetter här.
30 oktober - Konserthuset, Uppsala. Köp biljetter här.
31 oktober - Lorensbergsteatern, Göteborg. Köp biljetter här.

November
14 november - Konserthuset, Gävle. Köp biljetter här.

December
5 december - Cinderella, Stockholm. Boka resa här.

Fler spelningar tillkommer.
2010-06-17
 11:17:21

Dagens låt:


Klicka på länken nedan för att lyssna.

Nu börjar livet

Var börjar livet och när är det slut?
Vad finns på lager, hur tar jag mig ut?
Ensam på hyllan med tveksam display
Långt ifrån hel, säg är det nåt fel på just mig
Vart ska man gå när man irrat runt år efter år?

Blivit så förälskad i nån som man inte alls förstår
Gråtit sig fram, trots två gråa hår
Stapplat sig fram, trots små nya sår
Nej, vet ni vad!
Jag går min egen väg

Nu börjar livet
Vart får vi se
Vad sägs Bronx
eller Union Square?
Ringa på dörren och träffa mig själv där

Titta inom mig
Vad får jag se?
Ångest, men hopp och tro
Redo för nästa bro
Nu börjar livet
Ni ska se

Vad sägs om Bronx
eller Union Square?
Ringa på dörren och träffa mig själv där

Titta inom mig
Vad får jag se?
Ångest, men hopp och tro
Redo för nästa bro
Nu börjar livet
Ni ska se2010-06-16
 20:40:14

Sävsjö 14 augusti

Vet inte speciellt mycket om det här giget, mer än att Nanne, tillsammans med Amy Diamond, kommer att uppträda på Torget i Sävsjö den 14:e augusti!

Mer information kommer.2010-06-16
 20:28:01

Bildbomb [Kungsträdgården 15/6]

Ett tips! Gå in på www.anders-h.nu så finns det sjuuuukt mycket bilder från Nannes konsert i Kungsträdgården igår kväll! En riktig bildbomb. Jättefina bilder :)

Så in på www.anders-h.nu fooort och ta del av dessa fina bilder på Sveriges bästa liveartist!
2010-06-16
 17:41:31

Se Nannes konsert från LOVE Stockholm igår!

Kolla! TV4 filmade hela Nannes konsert från Kungsträdgården igår och den finns uppe på nätet! Yaaaaaaaay! ;D TACK TV4!!Ps. Notera Peter vid synthen där bakom! ;D

 

 

 

2010-06-16
 14:09:58

"25 år som artist" i Uppsala 30 oktober!

Den 30 oktober är det Uppsalas tur att få besök av Nanne och hennes 25 år som artist-turné!

Nanne Grönvall - 25 år som artist
Datum: 30 oktober
Tid: 17:00
Plats: Uppsala Konsert & Kongress
Biljetter: Ticnet

På länken ovan (ticnet) hittar ni all information och biljettpriser! Boka dina biljetter redan idag, för jag har en känsla av att de kommer att ta slut snabbt!
2010-06-16
 12:12:57

Skicka in bilder och videos!

Om någon varit på någon av Nannes senaste spelningar (tex Mölndal, Halmstad, Uppsala, Kungsträdgården) får ni gärna skicka bilder och videos så att jag kan lägga ut dem här! Skriver självklart vems bilder det är, men ni får också gärna sätta copyrighttag på bilden med erat namn :) Skicka bilderna och videosarna i kommentarfältet, eller till nanneonline@live.se ;)

Förresten... Nanne bloggade iförrgår och skrev att turnéplanen skulle komma upp på hemsidan nu i veckan.. Ehm... Alltså, i maj sa hon "om två veckor", men inte har vi sett någon turnéplan, haha. Så ta inget för givet! Fast det vore ju bra om sommarturnéplanen kom snart då sommaren redan har börjat ;)2010-06-15
 16:43:00

Nagellack på tårna.

Hahahahaha bästa!! Från 16 december 2008 när Nanne besökte Adam & Gry på Mix Megapol. Hahahahahaha!

 

 

 

2010-06-14
 11:30:54

LOVE Stockholm imorgon

Tänkte bara påminna er om att Nanne uppträder på LOVE Stockholm imorgon 21:00 i Kungsträdgården! 40 minuter kommer det att ta och det är helt gratis! Missa inte ;)2010-06-12
 10:14:50

Kör för alla

Här är ett klipp från när Nanne var med Caroline af Ugglas och Stockholmskören och sjöng för x antal år sedan! Några av er kanske redan har sett, men andra inte :)

Observera att detta inte har någonting med Körslaget att göra.

Klicka på bilden för att se klippet!

 

 

2010-06-11
 14:22:43

Lyssna igen från Sweden Rock

Nanne, tillsammans med Johan Gilbert och Rebecka Gyllin, sände direkt från Sweden Rock igår 10 juni.

För att lyssna igen, klicka HÄR, skrolla ned lite och klicka på respektive länk i högerspalten under "Lyssna igen".

De sände i 3(!) timmar, så ni får bänka er med popcorn och läsk! Hahah ;)

2010-06-11
 14:16:46

Sweden Rock 2010


Bilder från Sveriges Radio.

2010-06-10
 21:24:17

Videos från Nanne i Mölndal 5 juni 2009!
Här är några av de videosarna jag filmade när jag såg Nanne i Mölndal. Kvalitén är inte den bästa.
Kan inte heller stå för publikens + mina egna ljuva toner! :)
Resten av videosarna lägger jag upp så fort jag fixat dem!
2010-06-10
 07:44:43

P4 radio Stockholm

Den sjunde juni gästade Nanne P4 Radio Stockholm! :)


Jodå, fanns en del att bita tag i denna måndagmorgon:


- Nanne Grönwall var vår glada gästspelande programledare och fanns vid Fredriks sida mellan klockan 8.10 och 9.30. Hör Nanne bland annat berätta om vad hon tycker om studentflakens vara eller inte vara i Stockholm.
Vill du höra mer av Nanne - använd vårt lyssningsarkiv!

Klicka HÄR för att lyssna! Nanne är med i sändningarna från 8:10 till 9:30! :)

Källa: Sveriges radio
2010-06-09
 14:44:13

"25 år som artist" på Rival i Stockholm 17 oktober!

Nanne kör sin "25 år som artist"-show på Rival i Stockholm den 17:e oktober i år. Showen är två timmar lång och innehåller inte någon paus.

Nanne Grönvall - 25 år som artist
Datum: 17 oktober
Tid: 17:00
Plats: Rival, Stockholm
Biljetter: Ticnet

Biljetterna kostar 150 kr för barn under 15 år och 425 kr för vuxna.

 

 

 

2010-06-08
 16:12:04

Sommarturnén (Uppdaterad)

En till (uppdaterad) sammanfattning av sommarturnén... För er som inte orkar leta i arkivet ;)

Juni
4 juni - Företagsmässa, Tidaholm. Läs mer här.
5 juni - Familjefest med PelleKan, Mölndal. Läs mer här.
6 juni - Nykvarnsdagen, Nykvarn. Läs mer här.
6 juni - Nationaldagsfirande, Uppsala. Läs mer här.

15 juni - LOVE Stockholm, Kungsträdgården. Läs mer här.

Juli
2 juli - Kirunafestivalen, Kiruna. Läs mer här.
3 juli - Sommarparty, Möllevallen, Skivarp. Läs mer här.
4 juli - Sommarparty, Borgholms slottsruin, Öland. Läs mer här.
8 juli - Killebomfestivalen, Sölvesborg. Läs mer här.
15 juli - Tofta Gård, Bohuslän. Läs mer här.
22 juli - Sommartorsdagarna, Stora Torget, Borås. Läs mer här.
22-25 juli - Orsa Vattenfestival, Orsa. Läs mer här.
30-31 juli - Härefestivalen, Indal. Läs mer här.

Augusti
6 augusti - Cafe August, Karlstad. Läs mer här.
29 augusti - MinStoraDag, Skansen. Läs mer här.
27-28 augusti - Kringelfestivalen, Södertälje. Läs mer här.

September
25-26 september - Äpplemarknaden, Kivik. Läs mer här.2010-06-07
 18:52:34

25-årsjubileum i Vara Konserthus 9 oktober

Nanne Grönvall 25-årsjubileum
Plats: Vara Konserthus, VARA
Datum: 9 oktober 2010
Tid: 19:30
Biljetter: Ticnet

25 år som artist!

I år firar en av Sveriges största röster och personligheter – Nanne Grönwall – 25 år som artist! Efter 14 album, ett stort antal hitsinglar, en egen krogshow, musikalroller och Melodifestivalen med mera så har Nanne mycket att bjuda på. Hon startade sin karriär i grupperna ”Sound of Music” och ”One more time”, men 1998 slog hon igenom som soloartist. När Nanne Grönwall uppträder blir det alltid fartfyllda shower med hits som t.ex. ”Håll om mig”, ”Avundsjuk” och ”Highland” med flera. Fullt ös, höga klackar, klädbyten, attitydstark rock, folkkära låtar, glittrig schlager och många skratt utlovas!

 

 

 

2010-06-07
 07:24:08

Videos från Nationaldagen i UppsalaCreds till brunte58 @ youtube2010-06-06
 21:09:16

Videos från Tidaholm 4 juni


Creds till lijoh93b @ youtube.


Creds till Hanniisen97 @ youtube.

2010-06-06
 21:05:40

Usel uppdatering...

Hej! ♥ Förlåt för riktigt usel uppdatering. Jag har varit i Göteborg i helgen och haft fullt upp med att vara på Green Days konsert på Ullevi, så jag har inte kunnat uppdatera. Skickade iväg en mobilblogg, men den verkade inte komma fram. Tänkte att Celicia kanske skulle blogga eftersom hon varit och sett Nanne nu i helgen, men det gjorde hon inte, så förlååååt för dålig uppdatering. Nu är jag hemma igen iallafall! ♥2010-06-04
 16:12:07

Nanne i senaste numret av Hemtrevligt!

I det senaste numret av tidningen Hemtrevligt är det en faktiskt väldigt bra intervju med Nanne. Hon är på framsidan, så du lär inte missa tidningen när du ger dig ut på jakt ;) Det finns några nya, jättefina bilder i tidningen, så jag rekommenderar att ni köper den! 49 kronor kostar tidningen och den finns kvar till 1 juli!

 2010-06-04
 06:48:24

Påminnelse om gig!

En liten påminnelse om gigen som kommer de närmaste dagarna...

4 juni - Företagsmässa, Tidaholm. Läs mer här.
5 juni - Familjefest med PelleKan, Mölndal. Läs mer här.
6 juni - Nykvarnsdagen, Nykvarn. Läs mer här.
6 juni - Nationaldagsfirande, Uppsala. Läs mer här.

Missa inte! :)
2010-06-02
 15:21:49

Info om Kirunafestivalen!

Har redan skrivit om att Nanne gigar på Kirunafestivalen HÄR, men här kommer tid och datum.

Kirunafestivalen
Nanne & Amy Diamond
Datum: 2/7
Tid: 20:00
Plats: Kebnescenen

Är ni planlösa fredagen den 2 juli tycker jag absolut att ni ska ta en tur till Kirunafestivalen, för både Nanne och Amy är fulla av energi och kommer att bjuda på en helgrym show. Även Amanda Jenssen, Markus Krunegård, Dead by April m.fl kommer att uppträda samma kväll.

Biljettpriser:

Klicka på bilden för att köpa biljetter.2010-06-02
 15:15:27

Äpplemarknaden i Kivik 25-26 september

Under årets Äpplemarknad i Kivik uppträder Nanne. Marknaden pågår från 25:e till 26:e september. Entréavgiften kostar 60 kronor för vuxna och barn under 12 år går in gratis. För er över 12 år kostar det 80 kronor inträde för båda dagarna.

Får återkomma om tider och sådant när jag vet :)

För er som undrar så ligger Kivik i Skåne.
2010-06-02
 08:05:19

LOVE Stockholm 15 juni i Kungsträdgården!

Tisdagen den 15:e juni kl. 21:00 uppträder Nanne i Kungsträdgården för LOVE Stockholm 2010. Det är helt gratis, så jag tycker att ni ska ta er till Kungsan den 15:e! Tack Jennie för tipset! :)

Läs mer: LOVEstockholm2010.se