2010-06-25
 22:39:35

Vila i frid, Michael Joseph Jackson ♥

Idag är det den 25:e juni 2010. För exakt ett år sedan, den 25:e juni 2009, förlorade världen den största entertainern genom tiderna - King Of Pop Michael Jackson. Michael var inte bara en idol och favoritartist för många av oss, utan även en stor förebild.

Jag skulle gissa på att varenda mänskliga varelse runt om i världen (förutom bebisar möjligtvis) vet vem man pratar om när man nämner namnet "Michael Jackson". Alla vet vem han var. Alla känner till en eller flera låtar av Mannen. De flesta vet att hans album Thriller är det mest sålda albumet genom tiderna. Många vet om vad Michael gjort för musikindustrin. Men vad man ibland glömmer bort är att Michael inte bara var King of Pop, utan även en av planetens mest godhjärtade människor. Ett exempel: han donerade miljoner, miljoner och åter igen miljoner US dollar till välgörenhet. Faktiskt så är han den popstjärna som donerat mest pengar till välgörenhet genom tiderna, enligt Guinness World Records. Han ville Alla väl. Jag citerar hans son Prince: "His message was simple: Love". Han ville inget annat än att sprida kärlek över världen. Han var en god man. Och när Michaels hjärta plötsligt slutade slå, den där dagen i juni förra året, då förlorade fans världen över en hjälte.

Men: Det var inte bara fansen som förlorade sin hjälte. Två föräldrar förlorade sin son. Åtta syskon förlorade en bror. Tre barn förlorade sin pappa.

När klockan slår 23:26 ikväll (svensk tid), då är det på pricken ett år sedan Michaels hjärta slog sitt sista slag någonsin. Tänd ett ljus för Michael. Spela din favoritlåt av MJ och ha hans nära och kära i tankarna. Hylla Michael Joseph Jackson, för det är han värd!


Vila i frid, Michael. Vi älskar dig föralltid. Världen saknar dig ♥

Våra tankar går ut till Michaels nära och kära, speciellt hans tre barn Prince, Paris och Blanket ♥


Bryndis
PUBLICERAT: 2010-06-25, 22:41:54

åh vad fint <3KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: