2010-04-23
 21:31:44

Så ska det låta 14:e maj

Fredagen den 14:e maj (vid Kristi himmelfärdshelgen) får ni ladda med popcorn och bänka er framför tv-apparaten. Nanne är nämligen med i Så Ska Det Låta på SVT1. Det blir Nannes sjätte gång i tv-programmet.

14:e maj i SVT1 klockan 20:00 alltså. Missa inte!

Vi kommer förstås att påminna er om detta när det närmar sig.


Från Nannes fjärde gång i Så Ska Det Låta den 3:e mars 2006. Älskar verkligen det här klippet. Tycker att hon borde göra en cover på Bring It On Home To Me.

Lite snabb Så Ska Det Låta-historik:
Nannes första gång i just detta tv-programmet var i Så Ska Det Låtas fjärde säsong. Hon medverkade den 19:e mars 1999 i lag med Fredrik Lindström och tillsammans tävlade de mot Tintin Anderzon & Claes af Geijerstam.

Andra gången hon var med var på premiärprogrammet av den sjätte säsongen, den 6:e oktober år 2000. Nanne och Markoolio tävlade mot Jill Johnson & Kalle Moraeus.

Den tredje gången hon var med var den 13:e februari 2004, då hon tävlade tillsammans med sin man Peter Grönvall mot Jill Johnson och Hans Rosenfeldt. Detta var under den nionde säsongen av Så Ska Det Låta.

Fjärde gången var hon i lag med Robert Gustavsson och de tävlade mot Blossom Tainton Lindquist och Chris Lindh. Detta var den 3:e mars 2006.

Under den trettonde säsongen medverkade Nanne tillsammans med Erik Segerstedt. Detta var Nannes femte gång i programmet och det sändes den 11:e april 2008 och de tävlade mot Molly Sandén och Magnus Bäcklund.


Nanne + Så Ska Det Låta = Sant, som ni kan se och jag ser väldigt mycket fram emot att se när hon tävlar med Stefan Nykvist mot Jessica Heribertsson och David Lindgren nu i maj!







KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: