2010-11-23
 19:30:41

Hallandsposten: Nanne med vänner showar i Ladan


Nanne med vänner showar i Ladan

Nanne Grönvalls julshow på Ladan, Båstad. Gästartiser: Sanne Salomonsen och Jenny Silver.

Det var utlovat en show med mycket fart, kanske med lite julsånger, och det lilla energiknippet Nanne håller vad hon lovat.


Det är dags för premiär för årets julshow på Ladan i Boarp och dagen till ära har lite snö fallit. I övrigt är det sig likt, mycket glitter och granar för att skapa bästa möjliga julstämning inför föreställningen.

 

I år är det tjejer som drar in på Ladan för att fira jul tillsammans. Det är inte bara Nanne Grönvall, Sanne Salomonsen och Jenny Silver (denna kvälls gäster) på scenen utan orkestern består också till fyra sjättedelar av tjejer.

 

Det var utlovat en show med mycket fart, kanske med lite julsånger, och det lilla energiknippet Nanne håller vad hon lovat. Under maten bjuds på ”Stilla natt”, ”Rudolf med röda mulen” och en förevisning av hur Eddie Meduza firar jul ”Ute på vischan” – bland annat.

 

Själva showen inleds också med låtar i julens tecken men sen höjs tempot och gästande Jenny Silver rockar loss i ”Rosa Lee”. Nanne fortsätter med några låtar från senast plattan.

 

Nytt blir det också från Sanne Salomonsen som gör sitt första framträdande för kvällen med ”Taxa”. Nanne får igång publiken rejält med Tomas Ledins ”I natt är jag din” och med låtar från Melodifestivaler, ”Det vackraste” (som gavs bort till Cecilia Vennersten) och segerlåten ”Den vilda” (med One more time).

 

Att Sanne Salomonsen varit populär länge i Sverige vet många, men att hon fortfarande är ihågkommen förlåten ”Den jeg elsker” var något oväntat. Hon fick också kvällens största och längsta applåd.

 

Nanne och Sanne visar med all tydlighet att de gillar att rocka loss och gör det rejält i duetten ”Girls got rhythm”. Alla tre artisterna drar sedan iväg med Spencer Davies oslagbara hit ”Gimme some lovin” och kvällen avslutas med Nanne och ”Håll om mig” som extranummer.

 

På det stora hela en stark julshow men gästerna bör ges lite mer utrymme. Det var trots allt en godkänd premiär och det händer säkert en del framöver. Till helgen är det samma gäster men i december får Nanne Grönvall annat sällskap på scenen.

 

Fotnot. Julshowen gästas 3–4 och 10–11/12 av Lotta Engberg, 10–11/12 av Lasse Berghagen och 18/12 av Playtones.

 

Källa: Hallandsposten

 

 

 KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: